A | A | A

Open dag 13 april 2024 in Alkmaar

Op zaterdag 13 april 2024 bent u van harte welkom op de Open Dag in Centrum Oosterwal in Alkmaar. Van 10.00 tot 13.00 uur kunt u een kijkje komen nemen in ons centrum. Maak kennis met wat de dermatologen, flebologen, (plastisch) chirurgen, anesthesiologen, verpleegkundigen en huidtherapeuten in het centrum allemaal doen.

Centrum Oosterwal, Noordwest Foreest Kliniek, Qyoutis, Pharmacor en TEKteam openen gezamenlijk hun deuren voor het publiek. Er is veel informatie over huidkanker, zonbescherming en het zelf controleren van verdachte plekjes. Daarnaast zijn er stands met informatie over spataderen, huidaandoeningen en therapeutische elastische kousen. Bent u benieuwd hoe het er op een operatiekamer aan toe gaat en wilt u zelf eens een biopt nemen of leren hechten? Kom langs om het te proberen. 

Bij de artsen van Noordwest Foreest Kliniek kunt u zelf een kijkoperatie op een nepknie uitvoeren. Tevens kunt u hier al uw vragen stellen over de specialismen anesthesie, orthopedie, chirurgie en plastische chirurgie. 

U kunt live meekijken bij een cosmetische behandeling en een persoonlijke huidanalyse laten maken met de huidscan waarbij uw huidconditie in beeld wordt gebracht. Tevens kunt u meer informatie krijgen over de verschillende cosmetische behandelingen uitgevoerd door Qyoutis waaronder botox en filler behandelingen en de huidverjongende Forever Young BBL.

Dit en nog veel op zaterdag 13 april. Tot dan! 

Voor wie: iedereen die meer wil weten over een specifieke aandoening of behandeling of gewoon benieuwd is naar wat er in het centrum op de Comeniusstraat in Alkmaar gebeurt. 
Wanneer: zaterdag 13 april 2024 van 10.00 tot 13.00 uur
Waar: Comeniusstraat 3, 1817 MS Alkmaar
Toegang: gratis

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen