A | A | A

Nieuws

Ministerie VWS op bezoek in Alkmaar

Op woensdag 3 juli organiseerde het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) een rondetafelgesprek met Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) over de toekomst van het zorglandschap. Deze bijeenkomst werd gehouden op onze hoofdlocatie in Alkmaar.

Hoge zonkracht verwacht!

Deze week wordt een hoge zonkracht verwacht. Zeker nu we nog weinig zonnestralen gezien hebben dit seizoen is dat oppassen geblazen.

Open dag 13 april 2024 in Alkmaar

Op zaterdag 13 april 2024 bent u van harte welkom op de Open Dag in Centrum Oosterwal in Alkmaar. Van 10.00 tot 13.00 uur kunt u een kijkje komen nemen in ons centrum. Maak kennis met wat de dermatologen, flebologen, (plastisch) chirurgen, anesthesiologen, verpleegkundigen en huidtherapeuten in het centrum allemaal doen.

Wereldkankerdag

Op 4 februari is het Wereldkankerdag. Op deze dag wordt wereldwijd aandacht besteed aan de impact van kanker. Een ziekte waar een op de drie mensen mee te maken krijgt. Het thema dit jaar is ‘Verder leven met kanker’. Op dit moment leven 850.000 mensen in Nederland met de gevolgen van deze ziekte.

Centrum Oosterwal en Noordwest samen in Foreest Kliniek

Samen met Noordwest is Centrum Oosterwal in de regio al jaren verantwoordelijk voor de behandeling van huidziekten. Nu komen beide werelden weer samen in Foreest kliniek. In het Noordhollands Dagblad wordt uitgelegd hoe Foreest Kliniek tot stand is gekomen. 

Wereld Psoriasis Dag: Access for All, een passende behandeling voor iedereen

Op 29 oktober is het Wereld Psoriasis Dag. Dit jaar start op deze dag de wereldwijde campagne Access for All, een passende behandeling voor iedereen. Mensen met psoriatische aandoeningen moeten betaalbare toegang hebben tot de juiste behandeling op het juiste moment. Tegenwoordig zijn de behandelingen voor psoriatische aandoeningen beter dan ooit.

Spataderen kunnen goed behandeld worden!

Spataderen komen veel voor. Gelukkig kan er wat aan gedaan worden. Wilt u meer informatie over spataderen en de verschillende behandelmogelijkheden? Meld u dan aan voor de informatieavond donderdag 5 oktober in Alkmaar. 

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen