A | A | A

dermatologie

De dermatologie wordt in Centrum Oosterwal in de volle breedte uitgevoerd. In het Centrum werken ervaren dermatologen die vakkundig diverse huidaandoeningen beoordelen en behandelen, zoals huidkanker, eczeem, acne, psoriasis en huidallergieën. U kunt er ook terecht voor de behandeling van geslachtziektes. Er vinden tevens speciale behandelingen plaats, zoals het behandelen van overmatig zweten, het vertragen van het huidverouderingsproces en het verwijderen van overmatige vetcellen.

De huid is niet alleen het grootste orgaan van ons lichaam, maar het is daarnaast ook een zeer belangrijk orgaan: het beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bacteriën, schimmels, virussen, uitdroging en beschadiging door zonlicht. Maar het beschermt ook onze inwendige organen. De huid zorgt onder andere voor het op peil houden van onze lichaamstemperatuur.

De dermatoloog behandelt zowel aangeboren huidaandoeningen als huidaandoeningen die later in het leven zijn ontstaan. De meeste huidaandoeningen zijn goed en snel te behandelen, maar soms zijn aandoeningen niet te genezen en is een langdurige behandeling noodzakelijk om de klachten onder controle te houden.

Klik op één van de aandoeningen voor meer informatie. 

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen