A | A | A

heerhugowaard

Door werkzaamheden aan het kruispunt Zuidtangent/Westtangent is Centrum Oosterwal Heerhugowaard in augustus minder goed bereikbaar. Dit kan gevolgen hebben voor uw reistijd naar ons centrum. Kijk hier voor meer informatie.

 

In Heerhugowaard kunt u terecht voor dermatologische en flebologische spreekuren. De dermatologen en flebologen van Centrum Oosterwal (Jeroen Edelbroek, Claire Le Calvé en Casper van Waveren) en Noordwest Ziekenhuisgroep bieden gezamenlijk zorg aan voor de behandeling van huidziekten en spataderen. De polikliniek is gevestigd op de eerste verdieping van het Diagnostisch Centrum in Heerhugowaard op Stationsplein 49.

U kunt in Heerhugowaard ook terecht bij onze huidtherapeuten van Qyoutis. Door de nauwe samenwerking met de dermatologen kan middels een goed op elkaar afgestemde gecombineerde behandeling de zieke en/of beschadigde huid op de juiste manier worden behandeld. Er wordt hierdoor een sneller en beter resultaat bereikt. Naast de behandeling van o.a. acne, overbeharing en vlekken op de huid kan men terecht voor oedeemtherapie en .

 

Routebeschrijving

Plan gemakkelijk uw route met onderstaande kaart of ga naar 9292.nl om uw reis met het openbaar vervoer te plannen. De locatie ligt direct aan het stationsplein.

Openbaar vervoer

Het diagnostisch centrum ligt aan het station van Heerhugowaard. Wanneer u het station verlaat aan de centrumzijde ziet u het direct rechts in de straat de achthoekige toren.

Plan uw treinreis via ns.nl of via https://www.overal.nl/nl/  indien u met de bus of gecombineerd openbaar vervoer wilt komen.

Omdat er gewerkt wordt aan het kruispunt Zuidtangent/Westtangent is Centrum Oosterwal Heerhugowaard in augustus minder goed bereikbaar. Dit kan gevolgen hebben voor uw reistijd naar ons centrum. 

De Zuidtangent is van 7 t/m 26 augustus deels afgesloten. Hierdoor zijn wij alleen bereikbaar vanuit één richting (zie oranje route). Rijdend op de Westtangent slaat u af bij de Umbriëllaan om vervolgens op het stationsplein te komen. De parkeersituatie is niet gewijzigd, u kunt uw auto gewoon naast de deur parkeren.

Als u vanaf de N242 op de Zuidtangent komt aanrijden, rijdt u om via de groene route over de W.M. Dudokweg naar de Westtangent om vervolgens bij de Umbriëllaan af te slaan.

Op de Westtangent zelf blijft één rijstrook per rijrichting beschikbaar, houd u rekening met enige vertraging.

Op de fiets of lopend blijft de Zuidtangent wel geopend en blijven we van beide kanten bereikbaar. 

Voor de actuele verkeerssituatie kijkt u op www.dijkenwaard.nl/stationskwartier of volg de actuele route op uw navigatie. Als u met het openbaar vervoer komt kijkt u dan op 9292.n

 

Stel uw vraag aan een specialist

Deze vraag stellen we u om SPAM te voorkomen.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen