A | A | A

heerhugowaard

In Heerhugowaard kunt u terecht voor dermatologische en flebologische spreekuren. De dermatologen en flebologen op deze locatie van Centrum Oosterwal (Jeroen Edelbroek, Claire Le Calvé en Casper van Waveren) en Noordwest Ziekenhuisgroep bieden gezamenlijk zorg aan voor de behandeling van huidziekten en spataderen. De polikliniek is gevestigd op de eerste verdieping van het Diagnostisch Centrum in Heerhugowaard op Stationsplein 49.

U kunt in Heerhugowaard ook terecht bij onze huidtherapeuten van Qyoutis. Door de nauwe samenwerking met de dermatologen kan middels een goed op elkaar afgestemde gecombineerde behandeling de zieke en/of beschadigde huid op de juiste manier worden behandeld. Er wordt hierdoor een sneller en beter resultaat bereikt. Naast de behandeling van o.a. acne, overbeharing en vlekken op de huid kan men terecht voor oedeemtherapie en .

 

Routebeschrijving

Plan gemakkelijk uw route met onderstaande kaart of ga naar 9292.nl om uw reis met het openbaar vervoer te plannen. De locatie ligt direct aan het stationsplein.

Openbaar vervoer

Het diagnostisch centrum ligt aan het station van Heerhugowaard. Wanneer u het station verlaat aan de centrumzijde ziet u het direct rechts in de straat de achthoekige toren.

Plan uw treinreis via ns.nl of via https://www.overal.nl/nl/  indien u met de bus of gecombineerd openbaar vervoer wilt komen.

Stel uw vraag aan een specialist

Deze vraag stellen we u om SPAM te voorkomen.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen