A | A | A

algemeen

Centrum Oosterwal biedt al 33 jaar de hoogste kwaliteit medisch specialistische zorg. In Centrum Oosterwal behandelt men alle vormen van huidaandoeningen en heeft men een superspecialisatie op het gebied van de behandeling van spataderen. 

Centrum Oosterwal heeft ruime behandelfaciliteiten en vier moderne operatiekamers waar operaties onder plaatselijke verdoving plaatsvinden. U kunt er voor verzekerde zorg terecht op verwijzing van de huisarts.

Voor cosmetische ingrepen, zoals ooglidcorrecties, botox- en laserbehandelingen, kunt u terecht bij Qyoutis. U kunt hier ook terecht bij de huidtherapeut. Deze behandelingen vallen onder de niet verzekerde zorg.

Patiëntvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. "Behandel mensen zoals je zelf ook behandeld wilt worden", dit is het motto van het enthousiaste team van artsen, verpleegkundigen en ondersteunend personeel.

Wij bieden u persoonlijke zorg door ervaren en gedreven specialisten. Dit in een moderne kliniek die goed bereikbaar is en waar korte wachttijden gelden.

 

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen