A | A | A

Dermatologie & Flebologie

Centrum Oosterwal is een medisch specialistische polikliniek voor dermatologie en flebologie. In het Centrum vindt diagnostiek en behandeling plaats van zowel dermatologische als flebologische afwijkingen en aandoeningen. Tevens worden de hieraan gerelateerde chirurgische ingrepen uitgevoerd in een van onze moderne operatiekamers.

Dermatologie richt zich op de behandeling van diverse  huidaandoeningen. Naast de diagnostiek en behandeling van huidziekten, behandelt de dermatoloog (huidarts) eveneens SOA's. Kenmerkend voor Centrum Oosterwal is de flexibele en efficiënte werkmethode met persoonlijke aandacht voor de patiënt. Huidpatiënten krijgen snel de juiste zorg in een prettige omgeving.


De flebologie heeft betrekking op de diagnostiek en behandeling van aderen die niet goed functioneren (zoals spataderen) en de eventuele huidziekten die hier het gevolg van zijn. Centrum Oosterwal is op het gebied van flebologie een kenniscentrum, waarbij specifieke expertise leidt tot het beste op het gebied van spataderzorg.


Indien u door een huisarts bent verwezen zal uw eerste consult altijd worden vergoed. Meer weten over de vergoeding van uw bezoeken en eventuele behandeling..?

Ga hier naar de pagina met informatie over de vergoeding van uw behandeling

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen