A | A | A

alkmaar

In Alkmaar bevindt zich de hoofdlocatie van Centrum Oosterwal op Comeniusstraat 3. Hier kunt u terecht voor de behandeling van de meest uiteenlopende huidaandoeningen en spataderen. In een prettige omgeving bieden wij persoonlijke zorg van hoge kwaliteit.

 

Naast dermatologen (huidartsen) en flebologen (spataderspecialisten), werken hier vaatchirurgen, chirurgen, plastisch chirurgen, cosmetische artsen, huidtherapeuten, bandagisten en pedicuren. Gezamenlijk met de verpleegkundigen en de doktersassistenten zorgen zij ervoor dat u altijd de juiste en meest persoonlijke zorg krijgt.

 

 

Locatie alkmaar

Plan gemakkelijk uw route met onderstaande kaart.

Den Helder

Neem op de ring van Alkmaar (N9) afslag Bergen/West Vleugel (Bergerweg). Vervolgens bij het tweede verkeerslicht rechts afslaan (Jan Lighthartstraat). U ziet Centrum Oosterwal nu recht voor u. Neem de eerste afslag rechts (Comeniusstraat) en rijd ongeveer 100m om het pand tot de eerste afslag links. Hier bevindt zich de ingang en gratis parkeergelegenheid.

Heerhugowaard/Hoorn

Volg de ring van Alkmaar(N9) richting Den Helder. Zie verder route vanaf Den Helder.

Haarlem/Amsterdam

Volg de ring van Alkmaar(N9) richting Den Helder. Zie verder route vanaf Den Helder.

Openbaar vervoer

Busdienst 

Er rijden regelmatig bussen tussen Station Alkmaar en de haltes ‘Hogeschool Alkmaar/Jan Ligthartstraat (bus 166)’ en ‘Kees Boekestraat (bus 660)’. Beide haltes zijn op enkele minuten loopafstand verwijderd.

Kijk voor de actuele dienstregeling en overige informatie op https://www.overal.nl/nl/

Stel uw vraag aan een specialist

Deze vraag stellen we u om SPAM te voorkomen.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen