A | A | A

Uw afspraak en het coronavirus

De veiligheid van onze patiënten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier voortdurend op aan. In ons centrum zijn maatregelen getroffen om u zo veilig mogelijk te behandelen.

Het blijft noodzakelijk om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Om deze 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen, verzoeken wij u het gebouw zoveel mogelijk alleen te betreden. Een begeleider/familielid mag alleen mee naar binnen indien noodzakelijk. In overige gevallen vragen wij de begeleider/familielid buiten of in de auto te wachten.

Tijdens uw behandeling is het niet altijd mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. Daarom dragen onze arts en assistent tijdens uw behandeling altijd een mondkapje of faceshield. Ook kunnen zij u vragen om een mondkapje te dragen als 1,5 meter afstand niet mogelijk is. Houd hier rekening mee als u naar uw afspraak komt en neem eventueel uw eigen mondkapje mee. 

Houd u zich aan de algemeen geldende voorzorgsmaatregelen; 1,5 meter afstand houden van anderen, regelmatig handen wassen evenals hoesten en niezen in uw elleboog.

Heeft u verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten), en/of koorts of plotseling verlies van reuk en/of smaak?
Bel ons en annuleer de afspraak. Blijf thuis, ziek uit en zorg dat u anderen niet besmet.

Wij danken u voor uw medewerking en begrip.

Voor actuele informatie over het coronavirus verwijzen wij u naar de site van het RIVM 

Hier vindt u informatie over de belangrijkste corona onderwerpen in heldere taal uitgelegd.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen