A | A | A

Qyoutis cosmetische chirurgie

Qyoutis cosmetische chirurgie: nieuwe naam, vertrouwde gezichten

Welkom bij Qyoutis. Qyoutis is de nieuwe naam voor de cosmetische behandelingen uitgevoerd op locaties van Centrum Oosterwal.

Er verandert voor u niks. Wij hebben alleen een nieuwe naam. De vertrouwde gezichten blijven. U komt uitsluitend onder behandeling bij gerenommeerde plastisch chirurgen die al jarenlang werkzaam zijn bij Centrum Oosterwal.

Naast de hoogste kwaliteit van medische zorg vinden wij het heel belangrijk dat u als patiënt goed geïnformeerd bent voordat u besluit om een behandeling te ondergaan. Daarom biedt Qyoutis altijd eerst een gratis consult aan. Geheel vrijblijvend kan één van onze chirurgen u vertellen wat de mogelijkheden, risico's en verwachtingen zijn van uw specifieke wensen.

De ingrepen worden uitgevoerd door plastisch chirurgen Willemijn ten Doeschate, Rens Huisinga, dr. Frederik van Oosterom en Jorien Werkman.

Klik hier voor meer informatie over plastische chirurgie bij Qyoutis of hier om direct een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend consult met één van onze plastisch chirurgen. 

 

Als u na het intakegesprek besluit een operatieve ingreep te ondergaan, sturen wij u een offerte toe. Zodra wij deze offerte ondertekend retour hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de operatieve ingreep in te plannen. Het is helaas niet mogelijk direct na het intakegesprek een operatiedatum af te spreken.