A | A | A

Informatieavonden

We gaan weer van start met onze informatieavonden.

Laat u goed voorlichten!

Goede voorlichting is belangrijk om een keuze te maken waar en of u zich laat behandelen. Wij zijn blij dat we onze informatieavonden op onze locaties weer kunnen starten.

  • Dinsdag 17 mei 2022 19.00-20.30 uur - Spataderen
  • Dinsdag 24 mei 2022 19.00-20.30 uur - Plastische chirurgie

Informatieavond spataderen

Spataderen komen veel voor. Het zijn uitgezette aderen in verschillende soorten en maten. Ze kunnen kramp, jeuk of een onrustig en zwaar gevoel in de benen veroorzaken. Men kan ze ontsierend vinden, maar spataderen kunnen dus ook leiden tot fysieke klachten.

Tijdens de presentatie legt fleboloog Micheal Mooij uit hoe spataderen ontstaan en wat de gevolgen kunnen zijn als ze niet behandeld worden. Vaatchirurg Michiel Schreve legt vervolgens uit welke behandelmogelijkheden er zijn. Deze zijn tegenwoordig heel patientvriendelijk. Ook wordt er ingegaan op eventuele vergoedingen door de zorgverzekeraars.
Na afloop van de presentatie is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. 

Informatieavond cosmetische chirurgie

Als u een cosmetische behandeling overweegt, adviseren wij u zich goed te laten voorlichten. De plastisch chirurgen van Qyoutis organiseren daarom een informatieavond over plastische chirurgie. 

Plastisch chirurgen Willemijn ten Doeschate en Jorien Werkman vertellen aan de hand van een presentatie met veel fotomateriaal over verschillende cosmetisch chirurgische behandelingen, waaronder ooglidcorrecties, voorhoofdslift, liposuctie en schaamlipcorrecties.

Zij leggen uit hoe de ingrepen in hun werk gaan, hoe lang het herstel duurt en wat u kunt verwachten. UIteraard kunt u terecht met al uw vragen. 

De informatieavonden zijn kosteloos en vrijblijvend. 
Locatie: Centrum Oosterwal Alkmaar, Comeniusstraat 3.
Tijd: 19.00 - 20.30 uur (vanaf 18.45 uur inloop). De toegang is gratis.
Aanmelden: via ons contactformulier of telefonisch via 072 515 77 44.

 

 waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen