A | A | A

Favoriete behandeling van onze huidtherapeut Tessa

Elke maand stelt een van onze huidtherapeuten zich aan u voor en vertelt iets over haar favoriete behandeling. Deze keer Tessa Waterkott over de Skinbooster en de Easy TCA peeling.

‘Hallo, ik ben Tessa.’
Ik ben Tessa en ben vanaf 2017 werkzaam bij Centrum Oosterwal als huidtherapeut. Naast huidtherapeut ben ik moeder van een zoon en zwanger van ons tweede kindje.

Dankbaar werk
Ik ben dol op mijn werk, het is fijn als ik mensen kan helpen, zowel bij cosmetisch storende als medische huidproblemen. Deze kunnen namelijk voor mentale klachten en sociale belemmeringen zorgen. Als je dit via advies en behandeling kan verminderen, is het erg dankbaar werk. Werken als huidtherapeut is nooit saai, het is vernieuwend en uitdagend; we maken bijvoorbeeld voor iedereen een behandelplan op maat.

Skinbooster en Easy TCA peeling
Twee van mijn favoriete behandelingen voor verbetering van uw huid zijn de Skinbooster en de Easy TCA peeling. Beide behandelingen kunnen toegepast worden in het gezicht, de hals en decolleté en zijn voor iedereen geschikt. De Skinbooster bevat o.a. hyaluronzuur en dit hydrateert, geeft volume, verbetert de teint en laat de huid weer stralen.
De Easy TCA peeling valt onder de oppervlakkig tot medium peelings. Het verwijdert de dode huidlaag, waardoor een nieuwe huidlaag tevoorschijn komt die gladder en egaler is. Bovenstaande behandelingen zijn goed te combineren. De Skinbooster werkt van binnenuit en de Easy TCA doet van buitenaf zijn werk. Kortom met een combinatie pakt u beide aspecten aan en ziet uw huid er stralend uit!

Heeft u interesse in een van deze behandelingen en wilt u weten of de behandeling voor u geschikt is? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij Tessa of een van de andere huidtherapeuten.


waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen