A | A | A

miraDry, favoriete behandeling van huidtherapeut Sanne

Elke maand stelt een van onze huidtherapeuten zich aan u voor en vertelt iets over haar favoriete behandeling. Deze keer Sanne Roffel over miraDry, dé oplossing tegen okselzweten.

"Hallo, ik ben Sanne"
Ik ben 27 jaar en bijna 3 jaar werkzaam bij Centrum Oosterwal als huidtherapeut. Het werk als huidtherapeut is elke dag anders. Iedereen heeft een andere huid en dit vereist passende zorg. Deze zorg kan cosmetisch zijn maar ook medisch of een combinatie hiervan. Door deze variatie is huidtherapeut een beroep dat zeer veel afwisseling met zich meebrengt.

Schaamte door zweten
De miraDry behandeling vind ik een van de leukste behandelingen om uit te voeren. Cliënten komen bij mij omdat ze al lange tijd kampen met overmatig zweten onder de oksels. Dit zorgt vaak voor veel ongemak. De kwaliteit van leven kan hieronder gaan lijden. Men ervaart schaamte, wordt onzeker en dit kan leiden tot een negatief zelfbeeld.

Het geeft een enorm voldaan gevoel als je iemand echt kunt helpen nadat alles al geprobeerd is, van deodorants, okselpads tot botox. Deze oplossingen zijn allemaal tijdelijk of werken onvoldoende.  

miraDry
De miraDry behandeling richt zich op het blijvend uitschakelen van de okselzweetklieren. Onder plaatselijke verdoving worden, door elektromagnetische energie, de zweetklieren verhit. Door de huid vacuüm te zuigen, worden heel doelgericht de klieren behandeld die verantwoordelijk zijn voor het zweet en de geur. Een koelsysteem beschermt de huid. De zweetklieren worden definitief uitgeschakeld. Ze kunnen zich niet meer herstellen waardoor het resultaat blijvend is. De oksels blijven droog en veelal reukloos!

Wil je meer weten? Bel ons via 072 515 77 44 voor het maken van een gratis en vrijblijvend consult.2020-03-12

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen