A | A | A

VEINES-QOL Sym

Meten van de uitkomst van de behandeling van spataderen en uw ervaringen


Zorguitkomst van de behandeling van spataderen
U heeft een afspraak bij één van onze flebologen over spataderen. De arts gaat samen met u kijken naar een passende behandeling. Graag willen wij het effect van uw behandeling meten. Op deze manier kunnen wij in de gaten houden of de behandeling het gewenste resultaat heeft. Wij vragen hiervoor uw medewerking door u op verschillende momenten te vragen een vragenlijst in te vullen over uw klachten en kwaliteit van leven.

U ontvangt per email een link naar de vragenlijst. De 1ste vragenlijst ontvangt u vóór uw allereerste bezoek aan Centrum Oosterwal. Vervolgens vragen wij u dezelfde vragenlijst nogmaals in te vullen na 3 maanden en na 12 maanden.

Patiëntervaringen
Daarnaast zijn wij ook benieuwd naar uw ervaringen over onze zorgverlening. Dankzij de ervaringen van onze patiënten kunnen wij continu blijven werken aan de kwaliteit van onze zorg. Hierover sturen wij u een aparte vragenlijst na uw eerste bezoek en na een eventuele ingreep op de operatiekamer. Wij stellen het zeer op prijs als u deze voor ons wilt invullen.

Voor vragen kunt u bellen naar ons algemene nummer 072 515 77 44 of een e-mail sturen naar info@centrum-oosterwal.nl.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen