A | A | A

Open dag in Centrum Oosterwal Alkmaar

Op zaterdag 13 mei 2023 bent u van harte welkom op de Open Dag in Centrum Oosterwal in Alkmaar. Van 10.00 tot 13.00 uur kunt u een kijkje komen nemen in ons centrum. Maak kennis met wat de dermatologen, flebologen, (plastisch) chirurgen, anesthesiologen, verpleegkundigen en huidtherapeuten in ons centrum allemaal doen.

Mei is de landelijke huidkankermaand. Er daarom veel informatie over huidkanker, zonbescherming en het zelf controleren van verdachte plekjes. Daarnaast zijn er stands met informatie over spataderen, huidaandoeningen en therapeutische elastische kousen. Bent u benieuwd hoe het er op een operatiekamer aan toe gaat en wilt u zelf eens een biopt nemen of leren hechten? Kom langs om het te proberen. U kunt ook zelf crème maken in onze smeerbar of een knie-operatie uitvoeren. 

Kijk live meekijken bij een CoolSculpting behandeling, waarbij vetcellen door koeling afgebroken worden. Daarnaast kunt u een persoonlijke huidanalyse laten maken met de huidscan waarbij uw huidconditie in beeld wordt gebracht. Tevens kunt u meer informatie krijgen over de verschillende cosmetische behandelingen uitgevoerd door Qyoutis waaronder botox en filler behandelingen en de huidverjongende Forever Young BBL.

Dit en nog veel op zaterdag 13 mei.

Voor wie: iedereen die meer wil weten over het specialisme dermatologie en flebologie, over huidtherapie of over cosmetische behandelingen. Of als u gewoon eens een kijkje wil komen nemen in Centrum Oosterwal om te zien wat daar allemaal gebeurt. 
Wanneer: zaterdag 13 mei 2023 van 10.00 tot 13.00 uur 
Waar: Comeniusstraat 3, 1817 MS Alkmaar 
Toegang: gratis 

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen