A | A | A

Nieuw bij Centrum Oosterwal: DR.CYJ Hair Filler

Haaruitval en dunner wordend haar komt zowel bij mannen als vrouwen voor. Dit kan verschillende redenen hebben, waaronder erfelijkheid, hormonen, zwangerschap en stress. DR.CYJ Hair Filler is een effectieve behandeling tegen haaruitval en u kunt hiervoor nu terecht bij Centrum Oosterwal.

Meer dan 70% van de mannen en 40% van de vrouwen krijgen te maken met dunner wordend haar of haaruitval. Dit kan van grote invloed zijn op het zelfvertrouwen. 

DR.CYJ Hair Filler
In Centrum Oosterwal kunt u vanaf nu terecht voor DR.CYJ Hair Filler, een injectiebehandeling die bestaat uit een innovatief complex van 7 bio-identieke peptiden en hyaluronzuur. Dermatoloog dr. Brenninkmeijer heeft de behandeling naar Nederland gehaald omdat zij erg onder de indruk was van de resultaten die ze behaalde tijdens een pilot onder patiënten met haaruitval en alopecia. Brenninkmeijer: “de eenvoudige behandeling met kleine injecties in de hoofdhuid biedt veel voordelen. Het stopt haaruitval, revitaliseert de haarzakjes en -cellen én stimuleert de bloedcirculatie en hydratatie in de hoofdhuid. Dit stimuleert de haargroeicyclus en leidt tot teruggroei van nieuw en sterker haar."

Mannen én vrouwen
Dr.CYJ Hair Filler is geschikt voor zowel mannen als vrouwen met een milde of ernstigere vorm van haarverlies of dunner wordend haar. 

Meer informatie? Klik hier. Of maak direct een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek 072 515 77 44 of vul het contactformulier in.

 

 

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen