A | A | A

Informatiebijeenkomst Huidkanker

Regelmatig organiseren de dermatologen van Centrum Oosterwal informatieavonden over zonneschade en huidkanker. Huidkanker is een van de meest voorkomende huidziekten en tevens de meest voorkomende vorm van kanker. Het aantal mensen met met huidkanker neemt nog steeds elk jaar toe. Wilt u hier meer over weten, dan bent u van harte welkom op een van onze informatieavonden.

Op deze bijeenkomsten wordt voorlichting gegeven, er is mogelijkheid om vragen te stellen, maar er is geen mogelijkheid om uw huid te laten controleren.

De dermatologen vertellen aan de hand van een levendige presentatie over de invloed van de zon op de huid en huidkanker. Zij lichten het verhaal toe met veel beeldmateriaal. Aan bod komen o.a. de verschillende vormen van huidkanker, zelfonderzoek en de diverse behandelmogelijkheden. Ook wordt ingegaan op de operatieve verwijdering van huidkanker en het voorkomen ervan.

Uiteraard is er ruime mogelijkheid om vragen te stellen.

U kunt zich eventueel alvast aanmelden voor de informatieavond. Indien wij een avond organiseren, brengen wij u hiervan op de hoogte. 

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen