A | A | A

Informatieavond spataderen

Donderdag 5 oktober 2023 organiseren wij een informatieavond in Alkmaar voor iedereen die meer wil weten over spataderen en de behandeling daarvan.

Deze bijeenkomst wordt verzorgd door onze fleboloog (spataderspecialist) Casper van Waveren. Aan de hand van een presentatie met veel beeldmateriaal wordt uitgelegd wat spataderen zijn, hoe ze ontstaan en wat de gevolgen kunnen zijn.

Door middel van een demonstratie wordt uitgelegd hoe het duplexonderzoek werkt. Dit is een echo onderzoek dat wordt gedaan om de aderen in de benen te beoordelen en te bekijken welke behandeling het meest geschikt is.

Vervolgens komen de diverse behandelmogelijkheden aan bod en legt de specialist uit welke operatieve behandelwijzen er zijn.

Uiteraard is er ruime mogelijkheid om vragen te stellen.

Op deze bijeenkomst wordt voorlichting gegeven, er is mogelijkheid om vragen te stellen, maar er is geen mogelijkheid om uw benen op spataderen te laten controleren.

U bent van harte welkom vanaf 18.45 uur. De presentatie begint om 19.00 en zal ongeveer tot 20.15 uur duren. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Er is gratis parkeergelegenheid aannwezig voor de deur.

Adres: Centrum Oosterwal Alkmaar, Comeniusstraat 3, 1817 MS Alkmaar

Klik hier om u aan te melden of bel naar: 072-515 77 44. Het aantal plaatsen is beperkt.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen