A | A | A

Informatieavond huidkanker

Dinsdag 18 april 2023 organiseert Centrum Oosterwal in Alkmaar een informatieavond over huidkanker. Huidkanker is een van de meest voorkomende huidziekten en tevens de meest voorkomende vorm van kanker. Het aantal mensen met met huidkanker neemt nog steeds elk jaar toe. Wilt u hier meer over weten, dan bent u van harte welkom op onze informatieavond.

Dermatoloog Jasper van der Rhee vertelt deze avond aan de hand van een levendige presentatie over de invloed van de zon op de huid en huidkanker. Hij licht het verhaal toe met veel beeldmateriaal. Aan bod komen o.a. de verschillende vormen van huidkanker, zelfonderzoek en de diverse behandelmogelijkheden. Ook wordt ingegaan op de operatieve verwijdering van huidkanker en het voorkomen ervan.

Uiteraard is er ruime mogelijkheid om vragen te stellen.

Op deze bijeenkomst wordt voorlichting gegeven, er is mogelijkheid om vragen te stellen, maar er is geen mogelijkheid om uw plekjes te laten controleren.

U bent vanaf 18.45 van harte welkom. De presentatie start om 19.00 uur en zal tot ongeveer 20.30 uur duren. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Klik hier om u aan te melden of bel naar: 072-581 77 44. Het aantal plaatsen is beperkt. 

Centrum Oosterwal Alkmaar, Comeniusstraat 3, 1817 MS ALKMAAR.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen